Kamer boeken

Tafel reserveren

VACATURES GRAND HOTEL VALIES

Heb jij een passie voor gastvrijheid? En wil je werken in een uniek hotel? Houd je ervan gasten een onvergetelijk verblijf bieden? Dan is Grand Hotel Valies wellicht op zoek naar jou!

Grand Hotel Valies is een uniek Art Deco hotel aan rivier de Roer in hartje Roermond. Het hotel beschikt over 60 luxueuze kamers, een stijlvol restaurant, een hotelbar, een aparte (rokers)lounge, kinderruimte, een vergaderruimte en een zonnig dakterras.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers en stagiaires voor diverse functies. Die de kunst van top-service verstaan en de verwachtingen van onze gasten kunnen overtreffen. Herken jij jezelf hierin? En wil je werken in een uniek hotel waarin continu wordt gewerkt aan perfectie en een onvergetelijke belevenis voor onze gasten? Stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar: hr@hoteldux.nl  (t.a.v. Elise van Hout, HR Manager Grand Hotel Valies).

Nachtportier

(30 uur per week)

Voor onze 4****hotels Grand Hotel Valies en Hotel Dux zoeken wij nachtportiers, die van ’s avonds 22.00 uur tot ’s ochtends 06.00 uur toezicht houden op de veiligheid en het welzijn van onze gasten en ondersteunende werkzaamheden verricht.

Belangrijkste taken

• Je houdt toezicht en draagt zorg voor het welzijn en de veiligheid van onze hotelgasten

• Je loopt beveiligingsrondes in twee hotels

• Om 22.00 uur neem je de receptietaken over van de frontoffice-medewerkers en verricht je barwerkzaamhedentot circa 00.00 uur (in de weekenden tot 1.00 uur)

• Je checkt de gasten in die nog laat aankomen

• Klachten en problemen handel je zelfstandig af

• Je fungeert als aanspreekpunt voor gasten in de late avond en nacht

• Je verricht diverse ondersteunende en onderhoudswerkzaamheden, zoals facilitering van het ontbijtteam, inrichten van de meetingroom, kleine reparaties en klein onderhoud

• Je voert indien nodig (voorbereidende) schoonmaakwerkzaamheden uit

Wij vragen

Iemand die het belangrijk vindt om er ’s avonds en ’s nachts te zijn voor onze gasten en die collega-medewerkers ondersteunt bij de uitvoering van hun dagelijkse werk. Je spreekt Engels en Duits.  Je hebt een representatief voorkomen en je hebt al enige ervaring opgedaan in het werken in een hotel en om dienstverlening te bieden aan gasten. Je werkt graag ’s nachts.Je bent in het bezit van een BHV-diploma of bereid dit te halen. 

Wij bieden

Een mooie werkomgeving en de mogelijkheid om ook enkele uren van de nacht te slapen (stand-by). Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao NHG.

Heb je interesse?

Reageer nu met je CV en motivatie via hr@hotelvalies.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.