Kamer boeken

Tafel reserveren

OVER GRAND HOTEL VALIES ROERMOND

Grand Hotel Valies is een luxe familiehotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond. Het hotel ligt aan de oever van de Roer, maar is ook omringd door diverse historische gebouwen en de Voorstad, een van de oudste stadsdelen. Vanuit het hotel heeft u zicht op de ernaast gelegen Roer én op de eeuwenoude Maria Theresia brug, die in opdracht van de Oostenrijkse aartshertogin in 1771 werd gebouwd. Achter de fraaie art deco voorgevel van het grand hotel betreedt u betaalbare luxe.

FACILITEITEN

IN- EN UITCHECKEN

Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken bij Grand Hotel Valies. Uitchecken kan tot 11.00 uur. De receptie is dagelijks bemand van 7.00 en 23.00 uur, onze receptiemedewerkers zijn dan bereikbaar voor al uw vragen over het hotel, tips over de omgeving, vervoer, etc. Het is mogelijk dat er om een borg wordt gevraagd bij check-in. Bij grotere cash betalingen kan er een kopie worden gemaakt van uw ID.

EIGEN PARKEERGARAGE MET 10 ELEKTRISCHE LAADPALEN

Parkeer uw auto in de afgesloten, ondergrondse parkeergarage van het hotel. De kosten bedragen € 13,50 per auto per dag (vooraf reserveren noodzakelijk). In onze parkeergarage bevinden zich 10 laadplaatsen voor hybride of elektrische auto's. Deze laadplaatsen zijn uitsluitend te reserveren via de receptie. Bovendien heeft het hotel ook een inpandige fietsenstalling met de mogelijkheid uw elektrische fiets geheel kostenloos op te laden. Tegenover de ingang van het hotel bevindt zich een openbare parkeergarage van Q-Park. 

Eigen parkeergarage

KINDERSPEELRUIMTE

In dit familievriendelijk hotel vindt u circa 200 m2 aan kindervertier, computerspellen én een kleine kinderbioscoop. Geschikt voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Als gast van Grand Hotel Valies mag u van deze speciaal ingerichte ruimte kosteloos gebruik maken. Let op! Er is geen toezicht aanwezig, dus gebruik is op eigen risico. Deze ruimte is niet beschikbaar voor kinderfeesten.

Grand Hotel Valies beschikt over diverse familiekamers.

GRATIS FITNESS

Werk aan uw conditie in de fitnessruimte met diverse Life Fitness apparaten. Vrij toegankelijk voor Grand Hotel Valies gasten. 

  

VERGADERRUIMTE

Kom bijeen in deze multifunctionele vergaderruimte met daglicht voor maximaal 90 personen geschikt. Lees hier meer over deze compleet uitgeruste vergaderzaal.

HOTELBAR EN TERRAS

Geniet van een cocktail of glas wijn in de lobby in jaren ’20 stijl of bij goed weer op het terras aan de voorzijde van het hotel. Lees meer over deze bijzondere Art Deco hotelbar.

GRATIS WIFI

Alle hotelkamers en openbare ruimtes in Grand Hotel Valies beschikken over gratis draadloos breedband internet.

ROLSTOELTOEGANKELIJKE KAMERS

Voor gasten met een fysieke beperking beschikt Grand Hotel Valies over 3 Superior Twin kamers. Rolstoelvriendelijke kamers zijn op aanvraag beschikbaar via: info@hotelvalies.nl

WAS- EN STOMERIJSERVICE

Van maandag t/m vrijdag kunt u gebruik maken van onze was- en stomerijservice. Op uw kamer vindt u de laundry bag waarin u het wasgoed kunt verzamelen welke u op de dag zelf vóór 08:00 uur 's morgens dient af te geven bij de receptie.

HUISDIEREN

Honden zijn van harte welkom bij Grand Hotel Valies, wel dient u rekening te houden met een toeslag van € 17,50 per hond per nacht (op aanvraag). In het restaurant zijn honden helaas niet toegestaan.

Nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via +31 (0)475 – 590 999 of info@hotelvalies.nl .