Kamer boeken

Tafel reserveren

OVER GRAND HOTEL VALIES ROERMOND

Grand Hotel Valies is een luxe familiehotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond. Het hotel ligt aan de oever van de Roer, maar is ook omringd door diverse historische gebouwen en de Voorstad, een van de oudste stadsdelen. Vanuit het hotel heeft u zicht op de ernaast gelegen Roer én op de eeuwenoude Maria Theresia brug, die in opdracht van de Oostenrijkse aartshertogin in 1771 werd gebouwd. Achter de fraaie art deco voorgevel van het grand hotel betreedt u betaalbare luxe.

FACILITEITEN

IN- EN UITCHECKEN

Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken bij Grand Hotel Valies. Uitchecken kan tot 11.00 uur. Van maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 23.00 uur- en op zaterdag & zondag tussen 7.30 en 23:00 uur, zijn onze receptiemedewerkers bereikbaar voor al uw vragen over het hotel, tips over de omgeving, vervoer, etc. Het is mogelijk dat er om een borg wordt gevraagd bij check-in.

EIGEN PARKEERGARAGE

Parkeer uw auto in de afgesloten, ondergrondse parkeergarage van het hotel. De kosten bedragen € 12,50 per auto per dag (vooraf reserveren noodzakelijk). De garage beschikt over 3 oplaadpunten voor elektrische auto’s (uitsluitend direct te reserveren via onze receptie) en een inpandige fietsenstalling. Tegenover de ingang van het hotel bevindt zich een openbare parkeergarage van Q-Park. 

Eigen parkeergarage

KINDERSPEELRUIMTE

Circa 200 m2 aan kindervertier, computerspellen én een kleine kinderbioscoop. Geschikt voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Als hotel- of restaurantgast van Grand Hotel Valies maakt u kosteloos gebruik van deze speciaal ingerichte ruimte. Er is geen toezicht aanwezig, dus gebruik op eigen risico. Deze ruimte is niet beschikbaar voor kinderfeesten.

Grand Hotel Valies beschikt over diverse familiekamers.

GRATIS FITNESS

Werk aan uw conditie in de fitnessruimte met diverse Life Fitness apparaten. Vrij toegankelijk voor Grand Hotel Valies gasten. 

  

VERGADERRUIMTE

Kom bijeen in de multifunctionele vergaderruimte met daglicht voor maximaal 90 personen. Lees hier meer over deze compleet uitgeruste vergaderzaal.

HOTELBAR EN TERRAS

Geniet van een cocktail of glas wijn in de lobby in jaren ’20 stijl of bij goed weer op het terras aan de voorzijde van het hotel. Lees meer over deze bijzondere Art Deco hotelbar.

AZIATISCH RESTAURANT

Proef de verfijnde Aziatische keuken in restaurant Room188 in het hotel. Als alternatief bevelen wij u Bistro Two aan, welke ook op de Roerkade/singel is gelegen, of probeer één van de vele restaurants op loopafstand aan de Roerkade of in de historische binnenstad.

GRATIS WIFI

Alle hotelkamers en openbare ruimtes in Grand Hotel Valies beschikken over gratis draadloos breedband internet.

ROLSTOELTOEGANKELIJKE KAMERS

Voor gasten met een fysieke beperking beschikt Grand Hotel Valies over 3 Superior Twin kamers. Rolstoelvriendelijke kamers zijn op aanvraag beschikbaar via: info@hotelvalies.nl

WAS- EN STOMERIJSERVICE

Heeft u kleding die gewassen en/of gestoomd moet worden? Maak van maandag t/m vrijdag gebruik maken van onze was- en stomerijservice. Op uw kamer vindt u de laundry bag waarin u het wasgoed verzamelt. Deze laundry bag dient op dezelfde dag vóór 08:00 uur afgegeven te worden aan onze receptiebalie.

HUISDIEREN

Honden zijn welkom bij Grand Hotel Valies voor €17,50 per huisdier (op aanvraag). In het restaurant zijn honden niet toegestaan.

Nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via +31 (0)475 – 590 999 of info@hotelvalies.nl .