Kamer boeken

Tafel reserveren

VERGADEREN

Bij Grand Hotel Valies weten we hoe belangrijk uw zakelijke beslommeringen zijn. Wij leggen de nadruk op professionele service, zodat u zich volledig op uw zaken kunt concentreren. Onze ruime comfortabele multifunctionele vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en naar wens in te richten. U kunt een vergaderruimte boeken, maar wij bieden ook verschillende vergaderarrangementen om uw verblijf in Grand Hotel Valies verder te veraangenamen.

Na een dag vergaderen kunt u naborrelen in onze gezellige lobby bar of genieten van een heerlijk diner geserveerd door restaurant Nodi. De centrale ligging van het hotel biedt ook de mogelijkheid om de stad Roermond te verkennen. Het hotel ligt op loopafstand van het Centraal Station.

ZAALOPSTELLINGEN

Flexibel in te delen

De (vergader)zaal van Grand Hotel Valies is flexibel in te delen in verschillende zaalopstellingen. Hieronder vindt u een overzicht van de vele mogelijkheden. De zaal beschikt over veel daglicht en kan ook verdonkerd worden. De warme, toegankelijke Art Deco stijl zorgt voor een prettige ambiance. Alle moderne audiovisuele middelen zijn aanwezig. De zaal beschikt over airconditioning en high-speed internet. De comfortabele Montis stoelen en speciaal ontworpen tafels vormen een fijne basis voor een succesvolle bijeenkomst!