Kamer boeken

Tafel reserveren

VACATURES GRAND HOTEL VALIES

Heb jij een passie voor gastvrijheid? En wil je werken in een uniek hotel? Houd je ervan gasten een onvergetelijk verblijf bieden? Dan is Grand Hotel Valies wellicht op zoek naar jou!

Grand Hotel Valies is een uniek Art Deco hotel aan rivier de Roer in hartje Roermond. Het hotel beschikt over 60 luxueuze kamers, een stijlvol restaurant, een hotelbar, een aparte (rokers)lounge, kinderruimte, een vergaderruimte en een zonnig dakterras.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers en stagiaires voor diverse functies. Die de kunst van top-service verstaan en de verwachtingen van onze gasten kunnen overtreffen. Herken jij jezelf hierin? En wil je werken in een uniek hotel waarin continu wordt gewerkt aan perfectie en een onvergetelijke belevenis voor onze gasten? Stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar: dennis.jacobs@hotelvalies.nl  (t.a.v. Dennis Jacobs, Hotel Manager Grand Hotel Valies).

 

Welkom bij Grand Hotel Valies en Hotel Dux! Twee fantastische hotels gelegen op een unieke locatie in Roermond. Aan de bruisende Roerkade bevindt zich Hotel Dux, een hotel in het hogere segment met 27 luxe hotelkamers. Daar waar wij alle gasten met open armen ontvangen, en aan service niks ontbreekt. Iets verderop langs de rivier de Roer bevindt zich Grand Hotel Valies, een uniek Art Deco hotel, waar zowel families als de hedendaagse zakengast zich helemaal thuis voelen. Dit unieke hotel beschikt maar liefst over 60 kamers. Om onze service in beide locaties zo optimaal mogelijk te kunnen bieden zijn wij op zoek naar een

 

Hotelmedewerker voor 24 - 38 uur per week

Receptie (Front-Office) en ontbijt voor beide locaties

 

Ben jij die enthousiaste en gastvrije persoon die ons team komt versterken, die onze gasten met een lach begroet, het ontbijtbuffet tot in de puntjes verzorgt en onze gasten ontvangt en adviseert over alle mooie dingen, die Roermond te bieden heeft? Dan zoeken wij jou!!

Jouw werkzaamheden

 • Aan de hotelreceptie ben je voor onze gasten het gezicht van het hotel, je checkt onze gasten efficiënt in en uit, beantwoordt hun vragen en helpt hen om zich zo snel mogelijk “thuis” te voelen.
 • Je verricht werkzaamheden t.b.v. ontbijt, lounge en terras/bar; Je verzorgt vergaderingen en bijeenkomsten, serveert op ons terras, in de lobby en het restaurant; je assisteert bij diverse werkzaamheden, zoals inkoop- en inruimactiviteiten.
 • Je verricht in voorkomende gevallen ondersteunende hotelwerkzaamheden.

Wij vragen

 • Opleiding horeca / hospitality is een pré.
 • Geen afgeronde opleiding? Dan zie je jezelf in het geschetste profiel.
 • Bij voorkeur beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
 • Ervaring met een of meerdere hotelreserveringssystemen is een pré
 • Flexibel inzetbaar, op week-, weekend- en feestdagen.
 • Jij bent een teamplayer, positief ingesteld, proactief en creatief

Wij bieden

 • Je start met een interne trainingsmaand, waardoor je na 1 maand volledig zelfstandig frontoffice- en ontbijtdiensten kunt draaien in beide hotels.
 • Salaris conform CAO Nederlands Horeca Gilde, vaste contracturen worden flexibel ingezet.
 • Begeleiding in persoonlijke ontwikkeling, zoals een ontwikkeltraject tot allround hotelmedewerker en senior medewerker / supervisor, waarbij jouw talenten volledig tot hun recht komen.
 • Een goed team en een informele, professionele werksfeer

Heb je Interesse in de functie van Hotelmedewerker bij onze Hotels in de regio Roermond? Reageer met je CV en motivatie naar dennis.jacobs@hotelvalies.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld