Kamer boeken

Tafel reserveren

LOBBY BAR

Ontmoeten in een mix van jaren ’20 allure en hedendaags comfort

Roermond meets Manhattan. Uitnodigende fauteuils, rijke stoffen, warme tonen. Na een lange dag, is het heerlijk ontspannen in de lobby bar van Grand Hotel Valies. Dé ontmoetingsplek van het hotel. Geïnspireerd op de Amerikaanse Art Deco, geniet u hier in een stijlvolle ambiance van een vers getapt biertje of een goed glas wijn. Of maak een keuze uit de diverse soorten whisky en cocktails. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om gezellig koffie te drinken. 

geopend 7 dagen in de week tot 23:00 uur

Kidscorner

Heeft u kinderen? Als gast van de hotelbar mogen kinderen vanaf 4 jaar zich uitleven in de 200m2 kinderruimte. Computerspellen, een uitdagend klimtoestel en zelfs een mini-bioscoop. Hier zullen uw kinderen zich niet snel vervelen! Vanuit de hotelbar kunt u uw kinderen via camerabeelden in de gaten houden. Zodat u ontspannen kunt genieten van uw drankje. 

De kidscorner is uitsluitend voor hotel- en restaurantgasten!

Terras

Vanuit het terras voor het hotel, heeft u een bijzonder uitzicht op het water en de historische Maria Theresia brug. Het terras is open bij goed weer. Midden in het centrum van Roermond, is dit een bijzondere plek om een terrasje te pikken.