Kamer boeken

Tafel reserveren

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt u antwoorden op vaak aan ons gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 590 999 of info@hotelvalies.nl

Wat zijn de ontbijttijden?
In het restaurant op de begane grond wordt het ontbijt geserveerd op maandag t/m vrijdag van 07:00 - 10:00 uur en op zaterdag en zondag van 07:30 - 10:30 uur. Het ontbijtbuffet is voor hotelgasten inbegrepen bij de prijs.

Is het ontbijtbuffet inbegrepen bij de prijs?
Ja, voor hotelgasten is het ontbijtbuffet inbegrepen bij de prijs.

Kan ik te voet naar het Designer Outlet gaan?
Ja, het Designer Outlet Roermond ligt op 5 minuten loopafstand van Grand Hotel Valies. Ook de historische binnenstad is op 5 minuten te voet te bereiken.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Gratis annuleren is mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan 15:00 uur op de aankomstdatum. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100% van de eerste overnachting of het arrangement in rekening gebracht. Annuleringen dienen altijd schriftelijk (per e-mail of post) of via het inlogaccount van ons online boekingssysteem aan ons te worden bevestigd. Non-refundable tarieven kunnen helaas niet geannuleerd worden.

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?
Bij Grand Hotel Valies kunt u vanaf 15:00 uur inchecken. Eerder aankomen is mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij uw bagage voor u opslaan. Indien u verwacht later dan 18:00 uur aan te komen, ontvangen wij hiervan graag bericht i.v.m. de kamergarantie tot 18:00 uur.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?
Tot 11:00 uur kunt u gebruik maken van uw kamer. Wilt u later uitchecken? Dat is mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met de hotelreceptie.

Mag ik mijn hond meenemen?
Honden zijn welkom in Grand Hotel Valies op de reguliere hotelkamers voor € 17,50 per nacht. Vanwege de open keuken, zijn honden niet toegestaan in het restaurant en bij het ontbijtbuffet.

Heeft Grand Hotel Valies kamers voor mindervaliden?
Ja, Grand Hotel Valies beschikt over enkele Superior Twin kamers, geschikt voor mindervaliden. Deze ruime kamers zijn bereikbaar met een lift die toegankelijk is voor mindervalide gasten. De kamers zijn uitsluitend direct te reserveren via onze receptie.

Beschikt Grand Hotel Valies over familiekamers?
Ja, Grand Hotel Valies beschikt over geschakelde familiekamers met een gezamenlijke ingang. Afhankelijk van het type hotelkamer kan er maximaal 1 babybed (gratis ) geplaatst worden. 

Kan ik een babybed bijboeken?
Afhankelijk van de hotelkamer kan er maximaal 1 babybed (EUR 10,- p.n.) geplaatst worden.

Heeft de parkeergarage van Grand Hotel Valies een oplaadpunt voor elektrische auto’s?
Ja, de ondergrondse parkeergarage beschikt over meerdere gratis oplaadpunten voor elektrische auto’s (uitsluitend direct te reserveren via onze receptie).

Waarom hebben jullie geen 4e etage?
In de Aziatische wereld is vier een ongeluksgetal. Speciaal voor onze Aziatische gasten heft Grand Hotel Valies daarom geen 4e etage en geen kamernummers met een vier erin. Acht en negen zijn geluksgetallen in China, dus hebben wij veel kamers met die cijfers erin.

Wat voor een bedden hebben jullie op de kamers?
Alle hotelkamers zijn uitgerust met comfortabele boxspring bedden van Slaapcomfort Roermond.